Momenteel werkt Vereen-de krachten met een wachtlijst

Voor jou

Jij bent een onderdeel van het grotere geheel, alles is met elkaar verbonden. Én soms gebeuren er dingen in het leven waardoor je misschien uit balans bent geraakt, waardoor je niet meer verbonden bent met wie jij bent, jouw gevoelswereld en hoe jij jouw leven zou willen invullen. 

Elk seizoen weer veranderen bomen, van bloesem tot vallende bladeren. De bomen stemmen af op datgeen wat op dat moment passend is bij de verandering en beschermen zichzelf zodat zij in elke situatie kunnen overleven.

Dit geldt ook voor ons als mensen. Wij passen ons aan en beschermen onszelf. Dit kan tijdens alledaagse activiteiten gebeuren maar ook tijdens heftige momenten.

Ontsnappen, is wat iedereen soms het liefste zou willen doen. Weg van alle hevige emoties, weg van de strijd die binnen in jou of in jouw omgeving wordt gevoerd. Maar door het te negeren of te onderdrukken verdwijnt het niet. Het vermijden van de pijn zorgt op lange termijn voor een averechts effect. En echt… het is oké om je niet oké te voelen. Elk gevoel mag gezien, gehoord en gevoeld worden.

Het is jouw proces en weg. We gaan, op jouw tempo, kijken naar jezelf vanuit zachtheid en zonder oordeel. Aandacht voor datgene wat gehoord, aangeraakt en gezien wil worden. Op deze manier wordt het mogelijk om te luisteren naar jouw gevoelswereld en te kijken naar gebeurtenissen in jouw leven, naar de weg die jij wel of eigenlijk niet had willen bewandelen, emoties en mogelijke pijn. Hierdoor kan er balans ontstaan waardoor obstakels minder intens aanvoelen en jij kracht voelt om hiermee om te gaan. Door minder spanning en meer ontspanning kan je langzaamaan meer gaan stralen. 

Door het aan te pakken, ontstaat er meer bewustzijn over jouw eigen leven, patronen en leer je te luisteren naar je intuïtie. 

Jouw gevoelens, behoefte en wensen mogen er zijn en doen ertoe. Iedereen mag stralen. Jij mag stralen, je krachtig voelen en vertrouwen hebben in wie je bent!

Zo gaan we te werk

1. Een vrijblijvende kennismaking

Ben je inmiddels nieuwsgierig geworden naar wat Vereen-de krachten voor jou kan betekenen? Voel je welkom om een vrijblijvende kennismaking af te spreken! Tijdens dit gesprek gaan we na of er een klik is en of ondersteuning vanuit Vereen-de krachten past bij jouw behoeften.

Zo ja, dan plannen we een afspraak voor een intakegesprek.

2. Intakegesprek

De intake is de start en vormt de basis van de verdere ondersteuning. Tijdens dit gesprek staat het in kaart brengen van jouw behoeften, vraag en wensen centraal en gaan we kijken waar de ondersteuning ingezet mag worden. Verder is er aandacht voor jouw mogelijkheden en kwaliteiten.

Tijdens dit gesprek staat centraal hoe jij je voelt, waar jij jezelf bevindt in jouw leven en waar je naartoe zou willen groeien. Het is jouw proces en op jouw tempo gaan we aan de slag. Samen bepalen we welk vorm van ondersteuning bij jou past: werken met concrete doelen óf liever per sessie voelen wat zich aandient. 

3. Afspraken

We maken afspraken over de frequentie van de sessies en waar deze zullen plaatsvinden. Dit is afhankelijk van jouw vraag, behoeften, situatie, urgentie en de intensiteit. 

4. Sessies

Afhankelijk van jouw vraag zullen de sessies wel of niet een voorafgaand scenario hebben. Tijdens de sessies zal er, ongeacht een voorafgaand scenario, afgestemd worden op de behoefte van het moment. We volgen de stroom die zich aandient. Alles oké is.

5. Evaluatie

Na elke sessie evalueren we samen de voortgang en maken we, wanneer passend, afspraken over het nog
te volgen traject.   

Er zijn algemene voorwaarden van toepassing, klik hier om deze te lezen.

“Er is tijd en ruimte voor jou.”

Ik kijk er naar uit om jou te ontmoeten.
Welkom.