Home Hoe het werkt

Voor jouw kind en/of gezin

Voor jouw kind en/of gezin

Hoe het werkt

Hieronder lees je hoe het traject er verder uitziet.

1. Kennismaking

Ben je inmiddels nieuwsgierig geworden naar wat Vereen-de krachten voor jou kan betekenen? Voel je welkom voor een vrijblijvende kennismaking! Tijdens dit gesprek gaan we na of er een klik is en of ondersteuning vanuit Vereen-de krachten past bij jouw behoeften. Zo ja, dan plannen we een afspraak voor een intakegesprek.

2. Intakegesprek

De intake is de start en vormt de basis van de verdere ondersteuning. Tijdens dit gesprek staat het in kaart brengen van jouw behoeften, wensen en hulp-/ondersteuningsvraag centraal en gaan we kijken waar de ondersteuning ingezet mag worden. Verder is er aandacht voor de mogelijkheden en kwaliteiten van eenieder.

3. Ondersteuningsplan

Na de intake zal er een ondersteuningsplan gemaakt worden op basis van alle behoeften en wensen. In dit plan staan de volgende onderdelen:
• Benodigde persoonsgegevens
• Alle betrokkenen
• Afspraken
• Doelen

4. Overeenkomst

Zorgovereenkomst – via de gemeente
Wanneer jullie als ouders achter het opgestelde ondersteuningsplan staan, stellen we op basis daarvan een zorgovereenkomst op.

Algemene voorwaarden – particulier
Wanneer jullie vinden dat het ondersteuningsplan passend is bij jouw kind en/of jullie als gezin en jullie akkoord zijn met de algemene voorwaarden, kunnen we een startdatum inplannen.

5. Starten

Zodra de zorgovereenkomst akkoord is of de algemene voorwaarden akkoord zijn, starten we met de ondersteuning.

6. Extra

Particulier - er zijn algemene voorwaarden van toepassing.