Home

Ervaringen

Ervaringen

Een paar mooie reacties

Lees hoe mensen reageren

Ouders

Ervaringen van ouders

Ervaringen van ouders

Jeltje - Ouder

Ik ben als moeder van een kwetsbaar meisje, WLZ-zorgzwaarte 7, in contact gekomen met Verena. Zij heeft een enorm groot hart en is professioneel, flexibel, opgeruimd en vrolijk. Vooral is ze erg deskundig, op het gebied van ontwikkelingsproblematiek en autisme; ze is er echt 1 uit duizenden! Ik kan Verena echt van harte aanbevelen. 

Astrid - Ouder

Ik ben moeder van een dochter (6 jaar) met autisme die inmiddels al lange tijd volledig thuiszittend is. Onze dochter stelt zich niet snel open voor anderen. Het moment dat Verena binnenstapte zag ik iets moois gebeuren, er was contact, contact vanuit veiligheid. Er verscheen een lach op het gezicht van onze dochter en mijn hart maakte een grote sprong!
Verena benaderd vanuit rust, geduld en warmte. Je mag zijn wie je bent. Iets wat zó belangrijk is voor de basis veiligheid die onze dochter nodig heeft.
Ik ben enorm dankbaar dat Verena op ons pad is gekomen. Een professional met een groot hart, veel kennis en wat ik in een korte tijd al heb mogen ervaren is het snel signaleren en het klein kunnen kijken!

Collega's

Ervaringen van collega's

Ervaringen van collega's

Karin - Pedagogisch Medewerker

Met Verena was het heel fijn werken. Een collega die heel erg begaan is met kinderen. Ze zag de kinderen en wist wat ze nodig hadden om zich veilig en blij te voelen bij de BSO. Samen waren wij de groep. We hielpen elkaar waar nodig, konden alles bespreekbaar maken, zaten op 1 lijn en we hadden ook veel plezier. Kortom: een collega waar iedereen graag mee wil werken!

Ella - BBL-Beroeps begeleidende leerweg

Het samenwerken met Verena is mij een heel fijne periode geweest. Wij communiceerde samen op een prettige wijze. Verena biedt ondersteuning waar nodig maar laat je ook vrij wanneer mogelijk. Door de vertrouwde band die Verena en ik hadden, konden we alles tegen elkaar zeggen, begrepen we elkaar goed en vulde we elkaar aan waar nodig. De hulp die Verena bood of de feedback die zij gaf kwam hierdoor altijd prettig over en wilde ik graag van haar aannemen. Want Verena staat voor een onwijs mooie visie en werkwijze.

Theuntje - Pedagogisch medewerker

Ik heb Verena leren kennen door onze samenwerking op een zorgboerderij waar we kinderen begeleiden met verschillende zorg- en ondersteuningsvragen.

Ik heb veel van Verena mogen leren, zoals hoe te anticiperen op de verschillende zorg- en ondersteuningsvragen van de kinderen of hoe ik mijn communicatie naar de kinderen toe kon verbeteren. Door deze tips toe te passen, werd mijn benadering naar de kinderen toe duidelijker, maar op een zachte en begripvolle manier.

In de samenwerking met Verena is er veel openheid transparantie aanwezig, wat ik heb ervaren als prettig werken.

Verena vertelde mij te willen beginnen met haar eigen bedrijf. Eén waar ze kan werken onder haar eigen visie, missie en overtuigingen. Ik ben ervan overtuigd dat Verena tot haar volledige potentie komt binnen haar bedrijf!

Quotes

van kinderen

“Ondanks dat je zelf moe was en niet zo lekker in je vel zat, lukte het je om mij en ons allemaal toch goed te helpen. En het is fijn dat je er bent.”

– J. (2021)

“Als ik de baas was dan werkte je de ochtend, overdag en avond.”

“Dan woon ik op mijn werk. Mag ik dan ook weleens vrij?” 

“Uhm.. ja maar één dag in het jaar. Want het is zo fijn als je er altijd bent.”

– J. (2020)

Ik zit aan tafel met een aantal kinderen en die dag waren er al meerdere keren kindjes een beetje boos/verdrietig. “Jij kan echt goed met boze kinderen omgaan. Je blijft zelf gewoon zo rustig.”

– K. (2020)

“Het is krachtiger om ‘nee’ te zeggen tegen iets dat niet goed voelt dan ‘ja’ te zeggen.”

Verena