Home Aanbod

Voor jou

Voor jou

Alles is met elkaar

verbonden

Jij bent een onderdeel van het grotere geheel, alles is met elkaar verbonden. Én soms gebeuren er dingen in het leven waardoor je misschien uit balans bent geraakt, waardoor je niet meer verbonden bent met wie jij bent, jouw gevoelswereld en hoe jij jouw leven zou willen invullen.

 

Elk seizoen weer veranderen bomen, van bloesem tot vallende bladeren. De bomen stemmen af op datgeen wat op dat moment passend is bij de verandering en beschermen zichzelf zodat zij in elke situatie kunnen overleven.

Dit geldt ook voor ons als mensen. Wij passen ons aan en beschermen onszelf. Dit kan tijdens alledaagse activiteiten gebeuren maar ook tijdens heftige momenten.

Het is jouw proces

en jouw weg

Ontsnappen, is wat iedereen soms het liefste zou willen doen. Weg van alle hevige emoties, weg van de strijd die binnen in jou of in jouw omgeving wordt gevoerd. Maar door het te negeren of te onderdrukken verdwijnt het niet. Het vermijden van de pijn zorgt op lange termijn voor een averechts effect. En echt… het is oké om je niet oké te voelen. Elk gevoel mag gezien, gehoord en gevoeld worden.

 

Het is jouw proces en jouw weg. We gaan op jouw tempo, kijken naar jezelf vanuit zachtheid en zonder oordeel. Aandacht voor datgene wat gehoord, aangeraakt en gezien wil worden.

Er is tijd en ruimte

voor jou

Op deze manier wordt het mogelijk om te luisteren naar jouw gevoelswereld en te kijken naar gebeurtenissen in jouw leven, naar de weg die jij wel of eigenlijk niet had willen bewandelen, emoties en mogelijke pijn. Hierdoor kan er balans ontstaan waardoor obstakels minder intens aanvoelen en jij kracht voelt om hiermee om te gaan. Door minder stress en spanning en meer rust en ontspanning kan je langzaamaan meer gaan stralen.

 

Door het aan te pakken, leer je grip en bewustzijn te krijgen op jouw eigen leven, patronen en leer je te luisteren naar je intuïtie.

Jouw gevoelens, behoeften en wensen mogen er zijn en doen ertoe. Iedereen mag stralen. Jij mag stralen, je krachtig voelen en vertrouwen hebben in wie je bent!

Ik kijk er naar uit om jou te ontmoeten. Welkom.

“Er is tijd en ruimte voor jou.”

Ik kijk er naar uit om jou te ontmoeten. Welkom.