Het leven bestaat uit vallen en weer opstaan. Alles wat nieuw of onbekend is, kan spannend, lastig of ingewikkeld zijn. Iedere fase van het ontdekken, brengt verschillende ervaringen en emoties met zich mee. Dit kan gek of onrustig aanvoelen voor jou of je kind. Ontwikkelen gaat veelal gepaard met wiebelen en  ongemakkelijke en onzekere gevoelens.

Dit is het pad van leren. Als je soms even de tijd neemt om achterom te kijken, word je je bewust van welke stappen jij en/of jouw kind al heeft gezet. Kijk je weleens achterom of blijf je het liefst doorgaan? Het kan helpend zijn om soms toch even stil te staan bij wat jij en/of jouw al bereikt hebben… elke stap die je zet is een overwinning!

Zonder oordeel meekijken

Samen kijken welke stappen je wil of al hebt gezet?
Soms kan het fijn zijn als er iemand, zonder oordeel, meekijkt tijdens het vallen en weer opstaan of de wiebelmomenten. Als persoon, kind en/of ouder ben je welkom bij Vereen-de krachten. Een kennismaking is altijd vrijblijvend. Ik kijk er naar uit jou/jullie te ontmoeten!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *